torsdag, 07 januar 2016 08:09

Norges Statsbaner utvider samarbeidet med VisioSign

I 2014 ble det undertegnet en avtale mellom Norges Statsbaner (NSB) og VisioSign Norge. Avtalen gikk i første omgang ut på at VisioSign skal levere software og hardware til NSB Konsern sitt nye hovedkontor i Schwegaardsgate i Oslo. Møteromsskjermer til møtesenteret samt informasjonsskjermer i sosiale soner ble tatt i bruk ved åpningen av det nye og flotte hovedkontoret.

 

I løpet av året ble avtalen utvidet til NSBs datterselskap, Nettbuss Sør, som ønsket å informere sine ansatte på de ulike driftskontorene rundt om i landet. Nå får sjåførene i Nettbuss Sør informasjon fra sentralt hold samt lokalt innhold for hver region på sine skjermer.

Sensommern 2015 ble også NSB Persontog samarbeidspartner med VisioSign. Drøye 40 lokasjoner rundt om i landet fra Kristiansand i sør til Bodø i nord informerer nå lokførere og togpersonell med nyttig info fra hovedkontoret, samt at hver jernbanestrekning har sine egne nyheter. I tillegg vil viktige driftsmeldinger dukke opp i de områdene som blir berørt.

Også NSB Trafikk og Sikkerhet (DROPS) tok i bruk VisioSigns brukervennlige software i 2015.

VI er glade og stolte over å kunne informere om at også NSB Mantena nå vil benytte softwaren levert av VisioSign på mer enn 30 skjermer rundt om i landet. Montering og implementering vil skje i starten av 2016 og vi regner med at dette er fullt operativt i løpet av januar måned.

Avtalen med NSB Konsern og deres datterselskaper befester VisioSign sin posisjon i markedet som ledende leverandør av brukervennlig og tilpasningsdyktig software i Skandinavia. Vi takker for tilliten og ser frem til et godt samarbeid med NSB i årene fremover!