360° i den digitale bygning

Når den danske Maritime Authority laget planer for det nye hovedkontoret, så var kommunikasjonsteknologi inne i bygningen en av de viktigste funksjonene på prioritetslisten. I dag, er deres Hovedkontoret utstyrt med cutting-edge teknologi og blant annet 25 informasjonsskjermer fra Visiosign for ulike formål i hele bygningen.

Utviklingen av digitaliseringen gjør nå en sterk fremgang, stadig økende antall organisasjoner vier ekstra stor oppmerksomhet til effektiv utrulling av ny teknologi på arbeidsplassen, lenge før utbruddet av sin konstruksjon, ettermontering eller utvidelse. Visiosign har vært involvert i mange slike prosjekter og under innledende faser av planlegging. Arkitekter stole sterkt på vår lange erfaring i å utvikle kommunikasjonsstrategier som involverer informasjonsskjermer.

Vi tilbyr hele spekteret av løsninger, inkludert WAYFINDER. For alle formål og alle deler av bygningen, fra resepsjoner, kantiner og møterom. Mulighetene er mange og vi er alltid forberedt på å gi ny inspirasjon til våre kunder og utvikle fantasifulle løsninger for dem.

 

Et verdifullt verktøy

Informasjonssidene kan brukes som et effektivt verktøy for å begrense og optimalisere fordelingen av tilgjengelige ressurser i organisasjoner ved å lindre de ansatte i enkelte administrative oppgaver.
Meldinger kan raskt og enkelt transporteres til en hvilken som helst målgruppe, enten fra en sentral kilde eller fra de enkelte avdelinger i bygningen, samtidig. Videre kan meldingene være planlagt å vises i en gitt periode eller prioritert rekkefølge, og den kan vises på toppen av nyhets køen, når det er nødvendig.
Ta en titt på våre 360 ° konsepter for digital bygninger og oppdag fordelene som informasjonsskjermer tilbyr.

 

Les mer om Digital Bygning

 

Dekorasjon

Informasjon

Inspirasjon

Signage